Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Maketi mo moli o le Solar Street 2021 Su'esu'ega SWOT, Su'esu'ega Fa'atau, Fa'afouga Fa'atekonolosi ma Va'aiga Fa'atauva i le 2027

O le maketi o moli auala o le la i le lalolagi atoa sa tauina i le $ 3.972 piliona i le 2021 ma ua faamoemoe e oʻo atu i le $ 15.7164 piliona i le 2030. O le maketi o loʻo faʻamoemoe e resitalaina le CAGR o le 17.12% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.
O lo'o fa'amoemoe e fa'atupula'ia le fa'aola moli auala i se fua faatatau tele ona o le fa'atupula'ia o le taula'i atu i le fausiaina o le taulaga atamai, fa'atuputeleina le fa'amamafa i le malosi o le la ma isi fuafuaga fa'alenatura ma le mama, ma le fa'ateleina o le lagolago a le malo ma fa'alapotopotoga tumaoti. Mo se fa'ata'ita'iga, ia Setema 2018, Korea i Saute ma Meleisia na sainia se tusi o le faʻamoemoe e fausia se aai atamai i Kota Kinabalu, le laumua o le setete o Malaysia o Sabah.
Talosaga e sii mai se faʻataʻitaʻiga o lenei lipoti o fuafuaga: - https://www.quadintel.com/request-sample/solar-street-lighting-market/QI036
O le faʻateleina o fuafuaga faʻavae a tagata taʻalo autu o loʻo faʻaosoina le tuputupu aʻe o le maketi. moli auala o le la e ola atoa i le malosi o le la ma o lea e leai se carbon footprint.O le maketi o loʻo faʻamoemoeina e leaga le aʻafiaga i le tele o tupe faʻafaigaluega muamua a le kamupani. Kamupani i le tele o tamaoaiga tau atinaʻe e masalosalo i le latou toe faʻafoʻi mai i luga o tupe teufaafaigaluega ona o le i ai o le tele o muamua. -vasega tinoese i le maketi.
Fa'atuputupu A'afiaga: Fa'ateleina le fa'atuputeleina O le fa'atuputeleina o le ta'uta'ua o moli auala atamai la i totonu o taulaga o lo'o fa'aosoina ai le fa'atupulaia o le maketi o moli auala ole la. vave iloa masei ma tonu-taimi pulea faaiuga.E le gata i lea, o moli auala sola o se vaega faatuatuaina o galuega faatino aai atamai ma e maualuga le manaoga i atunuu atiaʻe. Faatasi ai ma le faatupulaia o le taulai atu i le malosi o le la, aemaise lava i nofoaga mamao, ua avea meafaigaluega eletise solar. ose punaoa fa'atuatuaina.O le fa'aitiitia o le tausiga ma le fa'atusatusaina o tau fa'atinoga ua fa'afaigofieina ai le fa'aogaina o moli auala i le tele o atina'e, le atina'e ma atina'e itulagi o le lalolagi.
Maua se kopi faʻataʻitaʻiga PDF o le lipoti @ - https://www.quadintel.com/request-sample/solar-street-lighting-market/QI036
I le ituaiga, o le Portable Standalone Centralized Other Standalone vaega o loʻo umia le tele o sea maketi i le lata i le 49% ma e faʻamoemoe e tupu i se fua faʻatatau ona o lona faʻateleina o le vaetamaina. Vaega, Molī Pule o Lamepa Fa'ama'i (CFL) o Ma'a Fa'amumu Malamalama (LED) o Metala Halides o Ausa o le Sodium o Isi Va'a Mata'i o le Po ma Gaioiina o Ma'a Infrared (PIR) Passive o Lead Acid o Lithium Ion Isi E tusa ai ma isi. i le vaega luminaire, o le tau o le vaega LED e tatau ona sili atu i le $ 650 miliona i le 2023 ma oʻo atu i le $ 2,293.6 miliona i le 2030. E le gata i lea, o le vaega o le maa e tatau ona resitalaina se CAGR o le 15.2% i le taimi o faʻataʻitaʻiga. , alatele ma auala, malaevaalele, auala, nofoaga o gaosiga, malae taʻalo, togalaau, isi, ona o le faʻateleina o talosaga, o le numera o vaega o pakaga e faʻamoemoe e sili atu i le 150 miliona tone by 2025. La moli auala i nofoaga paka.O le malaeta'alo tau maketi o lo'o fa'amoemoe e o'o atu i le 76% o le malaeva'alele tele maketi maketi i le 2021 ma e fa'amoemoe e tupu i le 80% i le 2030.
Faʻapipiʻi lipoti faʻataʻitaʻiga, ofo faʻapitoa (e oʻo atu i le 30% mai lenei lipoti) - https://www.quadintel.com/request-sample/solar-street-lighting-market/QI036
I le itulagi, o le maketi o moli auala o le la o le lalolagi ua vaevaeina i Asia Pacific, Europa, Amerika i Matu, Sasaʻe Tutotonu & Aferika, ma Amerika i Saute.
Asia Pacific o loʻo faʻamoemoe e umia le tele o sea maketi ma le tuputupu aʻe o le sili atu i le 18% ona o le faʻatupulaia o fuafuaga faʻatautaia o kamupani o loʻo faʻagaoioia i le maketi avanoa. gaosiga o le malosi o le la. E le gata i lea, o Amerika i Matu o loʻo faʻamoemoeina foi e tupu i se fua faatatau lelei. E oʻo atu i le 2030, o le maketi o moli auala o le la i Sasaʻe Tutotonu ma Aferika e tatau ona sili atu i le 45 miliona iunite.
O tagata taʻutaʻua taʻutaʻua o loʻo faʻagaoioia i le maketi o moli auala a le lalolagi e aofia ai Acuity Brands, Inc., Bajaj Electricals Ltd., Bridgelux Inc., Cooper Lighting, LLC, Dragons Breath Solar, Jiangsu Sokoyo Solar Lighting Co., Ltd., Omega Solar, Philips Lighting Holding BV , Signify Holding BV, Sol Inc., Solar Street Lights USA, Solektra International LLC, Sunna Design, Urja Global Ltd. ma VerySol Inc., ma isi.
O le au taaalo autu 9 i le maketi o loʻo umia e uiga i le 30% maketi maketi. O nei tagata maketi maketi o loʻo teu faʻafaigaluegaina i faiga faʻapaʻaga, faʻalauiloa oloa, faʻatasi, faʻatau, faʻalauteleina e maua ai se avanoa faʻatauvaʻa i luga oa latou tupulaga. poloketi e faʻapipiʻi moli auala e faʻaogaina ai le la i le Infanta Elena Park i Seville, Sepania. O le poloketi e faʻamoemoe e faʻaleleia le saogalemu o tagata asiasi ma faʻaleleia le malosi o le malosi i le eria.
Maketi Faʻatau: Tuuina atu faʻamatalaga auiliili e uiga i le maketi o loʻo tuʻuina atu e le au taʻalo autu Atinaʻe Maketi: O le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga auʻiliʻili i luga o maketi o loʻo tulaʻi mai ma auʻiliʻili le faʻaogaina ma le faʻafaigaluegaina i vaega matutua o le maketi Suʻesuʻega faʻatauvaʻa: O lenei lipoti suʻesuʻe e tuʻuina atu Faʻatasi ma mauaina, faʻamaonia, fa'alauiloa oloa i le maketi o moli auala i le lalolagi atoa.E le gata i lea, o lo'o fa'amamafaina fo'i e le lipoti le su'esu'ega a le SWOT o kamupani ta'imua.Oloa Atina'e ma Fa'afouina: Lipoti e Tuuina Atu Malamalama Fa'ata'ita'i i le Lumana'i Fa'atekonolosi, R&D Gaoioiga ma Breakthrough Oloa Atina'e I totonu o meafaigaluega moli auala la. le su'esu'eina o tau o moli auala ole la, ole su'esu'ega tau iunite ole moli auala ole la
O le a le tele ma le vaʻaiga o le maketi o moli auala a le lalolagi? O le a le taofiofia ma aʻafiaga o le COVID-19 i luga o le maketi o moli auala a le lalolagi i le vaitaimi o iloiloga? O a ituaiga / vaega / talosaga / vaega o le la o le lalolagi. tupe teu fa'afaigaluega maketi moli auala i le vaitaimi o iloiloga?O le a le fa'amalama fuafuaga fa'atauva o le avanoa mo le maketi o moli auala a le lalolagi?O a faiga fa'atekonolosi ma ta'iala fa'atonutonu mo le maketi o moli auala a le lalolagi?O le a le sea maketi o tagata ta'uta'ua le maketi o moli auala o le la i le lalolagi atoa?O a faʻataʻitaʻiga ma fuafuaga faʻataʻitaʻi e manatu lelei e ulufale i le maketi o moli auala ole la?
Talosaga Lipoti atoa - https://www.quadintel.com/request-sample/solar-street-lighting-market/QI036
O matou o loʻo tuʻuina atu lipoti sili ona lelei o suʻesuʻega maketi i totonu o le alamanuia.Quadintel e talitonu i le tuʻuina atu o lipoti maualuga i tagata faʻatau e ausia ai sini pito i luga ma lalo o le a faʻateleina ai lau faʻasoa maketi i le siosiomaga faʻatauvaʻa i aso nei. Quadintel o se "fofo tasi-stop" mo tagata taʻitoʻatasi , fa'alapotopotoga ma alamanuia o lo'o su'e lipoti fou su'esu'ega maketi.
Quadintel: Email: sales@quadintel.com Tuatusi: Ofisa – 500 N Michigan Ave, Suite 600, Chicago, Ilinoi 60611, Iunaite Setete Telefoni: +1 888 212 3539 (US – Toll Free) Upega Tafaʻilagi: https://www.quadintel.com/


Taimi meli: Mati-31-2022